ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА

  • Жени, които изпитват дискомфорт от по-тъмното оцветяване на външните си полови органи.
1Какво е избелване на външните полови органи?
Пигментацията в областта на вагината е по-голяма в сравнение с кожата на другите части от тялото, като това е напълно нормално и по никакъв начин не влияе върху здравето и доброто физическо състояние. При някои жени пигментацията в деликатните зони e значително по-висока и много от тях избират да изсветлят тези части.

Вагиналното избелване е предназначено за борба с нежеланата хиперпигментация, която се причинява от стареенето, или околната среда. Триенето на кожата от бельо, тесни дрехи, раждане, хормони и възрастта предразполагат и водят до потъмняване на кожата в тази област.

2За кого е подходящо избелването на външните полови органи?
Жени, които изпитват дискомфорт от по-тъмното оцветяване на външните си полови органи – вулва, анус и вътрешна част на бедрата.
3От колко процедури ще се нуждаете?
В зависимост от продуктите, които използваме предлагаме 2 протокола за избелване:

1. Еднократна процедура след която получавате специален крем, с който третирате областта два пъти на ден в рамките на един месец. След един месец ако прецените, че не сте постигнали желаните резултати, процедурата може да се повтори. Обикновено това не е необходимо.

2. Курс от 5-7 процедури през минимум 7-дневен интервал ( зависи от степента на оцветяване и пигментация).

4Какво представлява процедурата?
Процедурата е кратка (15-20 мин.). Върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби киселини, които оказват значително въздействие върху структурата и вида й. Целта на тази процедура е да подобри, както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве и потискане на меланоцитите, които образуват пигмента меланин-отговорен за по-тъмното оцветяване.
5Боли ли?
Не
6Безопасна ли е?
Да
7Какви резултати да очаквам?
Кожата става значително по-свежа, по-светла, плътна, подмладена, с изграден релеф и намалени дефекти.
8Какво трябва да направя преди процедурата?
Трябва да бъдете избръсната или епилирана- минимум 3 дни преди процедурата.

Кожата трябва да бъде здрава – да няма рани и охлузвания по нея.

9Какво трябва/ не трябва да правя след процедурата?
След процедурата има леко зачервяване, което отшумява в повечето случаи до половин час. Между 3-ти и 5-ти ден кожата може да започне да се лющи - НЕ ТЪРКАЙТЕ.

През първите 6 часа след манипулацията да не се мие третираният участък и да се спи без бельо.

През първите 3 дни да се избягват половите контакти и басейните. Ако се появи сърбеж или парене в областта, използвайте ледени компреси (кремове с алое вера не помагат)


Имате въпроси?

Запазете час за консултация в нашият кабинет

Запазете час