8 минути, които ще променят живота ви

Какво е ULTRA FEMME 360™?

Това е Ultra Femme 360 -  иновативна технология, която осигурява най-кратката неинвазивна терапия за интимни части, подходяща за всяка дама. Поради своя новаторски и революционен подход към женското здраве, Ultra Femme 360 се използва успешно при уринарна инконтиненция, стягане и подмладяване на вагината и цялостно естетично подобрение на интимната зона.

ultra-femme-360-video-play1ultra-femme-360-video-play2
1Защо жените избират ULTRA FEMME 360™?

Изключително бърза

Най-скоростната радиочестотна терапия на пазара за подобряване на женското интимно здраве – само за 8 минути.

Напълно безопасна

За разлика от аблативните лазери, Ultra Femme 360 не носи риск от инфекция или повърхностно раздразнение на интимнитe части.

Невероятно комфортна

Повечето пациенти съобщават за никакъв или минимален дискомфорт

Изумителен резултат

Благодарение на технологията за приятно затопляне, водеща до по-бързо, безопасно и комфортно третиране.

2Как работи?
BTL Ultra Femme 360 използва комбинация от радиочестота и ултразвук, която загрява тъканите до не повече от 40°C. Целта е да се повиши оросяването и да се засилят метаболитните процеси в таргетираната зона. Това значително повишава качеството на живот и интимното здраве на всяка жена.
3За кого е подходящ ULTRA FEMME 360™?
Процедурите с Ultra Femme 360 са невероятна възможност за онези жени, които търсят нехирургическо подобрение на своето интимно здраве (без значение от тяхната възраст).
4От колко процедури ще се нуждаете?
Вашият медицински специалист ще изготви план въз основа на вашите нужди. Препоръчват се 3 процедури в рамките на 1 седмица.
5Какво представлява терапията?
Терапията с Ultra Femme 360 е изключително комфортна, релаксираща и напълно безболезнена. Тя е изключително кратка, с продължителност около 8-10 минути. По време на процедурата ще почувствате приятно и равномерно затопляне на третираната зона. Поради повишеното оросяване, след сесията е възможно да забележите леко зачервяване и подуване на интимната зона, което ще изчезне за няколко часа.
6Боли ли?
Тъй като процедурата е неинвазивна, т.е. не изисква хирургическа намеса, не се изисква възстановителен период. Можете спокойно да вместите тази 8-минутна терапия в своята обедна почивка и да се върнете към своето нормално ежедневие веднага след това.
7Безопасна ли е терапията?
Процедурата с ULTRA FEMME 360™ е напълно безопасна и отговаря на всички стандарти за сигурност. Технологията е предпочитана пред други решения, като аблативните лазери, защото за разлика от тях, BTL Ultra Femme 360 не носи риск от изгаряне, инфекция или силно парене.
8Какви резултати да очаквам?
Пациенти съобщават за видимо подобрение още след първата процедура. Резултатите стават все по-видими след няколко седмици прилагане.

Имате въпроси?

Запазете час за консултация в нашият кабинет

Запазете час